Drakenenergie

Edelstenen verwerkt tot een drakenschedel,… Hoe zit dat???

Jarenlang begreep ik niet waarom edelstenen worden geslepen in de vorm van n mensenschedel of draak.
Brrrr, ik vond t zelfs vreemd, niet ‘passen’ en nam me voor om me er eens over te laten informeren. Wie koopt zoiets nou? En waarom? Wat is hun aantrekkingskracht dan?

Het antwoord kwam al snel bij me..

Vast niet toevallig, stuitte ik een paar dagen later op n enorme collectie bijzonder gecarvde drakenschadels. Er stonden er zoveel uitgestald bij de entree waar ik moest zijn dat mijn ogen als vanzelf langs de verschillende exemplaren gleden. Hmmm dacht ik nog even, maar ineens werd ik gegrepen door de aanblik van n draak met vlam over zijn gelaat. Ik moest blijven kijken. Zo intens ‘keek’ hij. En hem al aankijkend voelde ik dat mijn rechter hersenhelft ineens begon te tintelen, te doorstromen met energie. Uit t niets werd er n verwerking van gevoelens in beweging gezet blijkbaar, waarover ik s avonds thuis het navolgende las:

Drakenenergie is zeer sterke energie afkomstig uit andere sferen… in de oudheid, in de overgebleven mythen en legenden zien we draken terug. Veelal werden zij neergezet als gevaarlijke duivelse wezens tegen wie het opgenomen moest worden.

Maar draken zijn liefdevolle wezens afkomstig uit zowel de aarde als kosmische rijken waarvan de energie nu weer zijn/haar intrede kan doen in het bewustzijn van de mens.

Net zoals de kracht van het vrouwelijke op aarde zeer lang onderdrukt en ontkracht is, zo is dat ook met de drakenenergie het geval. Voor zeer lange tijd waren deze krachten niet beschikbaar omdat de mensheid niet zuiver met deze sterke energieën om zou gaan. Drakenenergie heeft een sterke dienstbaarheid voor de aarde, evenals de natuurrijken en de mineralenrijken dat hebben.

Drakenkrachten zijn zeer krachtig, leiden je direct naar de kern van niet doorleefde/ geblokkeerde energie. Drakenenergie dient gevoeld te worden, deze energie komt dus direct je gevoelswereld binnen en maakt contact met het hart. Het hoofd is niet in staat om energie te doorvoelen en energie heeft het vaak nodig om gezien en gevoeld te worden, wil zij kunnen transformeren.

Deze lijn helpt je om geopend te zijn en te leven in eenheid en gelijkheid, naar je ware potentieel. Ze brengt je direct naar ongeziene kanten, naar je schaduwkanten en geeft je vanuit haar wijsheid en openbaring de mogelijkheid om afgescheidenheid binnen je wezen te verenigen. Tegelijkertijd verbindt deze lijn de menselijke energieën met die van de aarde en herinnert de mensheid eraan, dat zij haar wortelgestel dient te ontwikkelen en te aarden in zijn menselijk onderkomen, wil de mens zijn werkelijke kracht kunnen belichamen.

Draken zijn in deze tijd, net als dolfijnen ,walvissen en elven etc. sterk aanwezig in het collectief. Hierdoor voelen veel mensen een niet verklaarbare band met deze prachtige wezens. Draken dienen zich op een gegeven moment in je leven aan, zij wachten op degenen die zover zijn om deze krachten weer in zichzelf te her- en erkennen. Het belangrijkste is dat je zelf goed voelt of drakenenergie nu in jou geactiveerd kan worden.

Niet iedereen is toe aan de liefdevolle, maar meedogenloze kracht van drakentransformatie. Draken verschijnen vaak aan hen die hun hart al dermate geopend hebben en zuiver zijn van intentie.

Daarnaast is het zo dat mensen die er klaar voor zijn om weer drager te zijn van deze energie, in zichzelf de poorten in het collectief openen, zodat de drakenorde weer zijn plek in ons bewustzijn inneemt. Er zijn verschillende soorten draken, waarvan hun specifieke energie overeenkomt met de trilling van een bepaalde kleur. Elke draak vertegenwoordigt bepaalde eigenschappen en krachten en heeft een duidelijke taak en doel. Wat alle draken met elkaar gemeen hebben is dat zij allen meewerken in het ascentieproces van de aarde ( verhoogd trillingsniveau). Draken komen nu in het collectief naar boven omdat zij het transcendentie en ascentieproces van de mensheid en de aarde ondersteunen. Zij zijn een belangrijke brug in de overgang naar de 5e dimensie en de hogere dimensies.

Zij zijn medescheppers van de kosmos en hebben zich beschikbaar gesteld om in de onvoorwaardelijke liefde van eenheid en gelijkheid met alle rijken samen te werken.

Hun energie werkt sterk transformerend, heeft heling, zuivering en reiniging tot doel en maakt snelle manifestatie mogelijk.

Hoe bijzonder mooi hè, hoe ik hier bij uit mocht komen.

We hebben er vervolgens 3 mee naar huis genomen om een mooi thuis te vinden bij een eventuele koper, dragon energy “keeper”. Mocht jij door 1 van hen geroepen worden om nader kennis te maken en je met hem of haar te verbinden, meld je dan voor verdere informatie.

En gewoon reageren op hoe je ze ervaart mag natuurlijk ook! Hartstikke leuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven