Verzenden en retourneren

Onze webshop is gericht op klanten binnen Nederland. Mocht je echter vanuit het buitenland willen bestellen neem dan even contact op met ons via het contactformulier. / Our webshop is oriented on dutch customers. If you would like to order from, and get delivered to, another country, please contact us by applying the contact form.

Al onze bestellingen worden verzonden met PostNL. Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden. Houdt sowieso rekening met weekenden en feestdagen! Dan is de postbezorging anders dan je gewend bent. 

Nadat je bestelling is geplaatst ontvang je per e-mail een orderbevestiging met alle bestel- en betaalgegevens, inclusief verzendkosten. Controleer deze gegevens goed. Mocht je geen e-mail hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

Verzendmethodes en kosten

Brievenbuspakje (NL) € 4,50
Hiermee wordt bedoeld het brievenbuspakje met een Track & Trace code. Het brievenbuspakje wordt doorgaans binnen één werkdag in Nederland bezorgd, ook op zaterdag. De bezorging van het brievenbuspakje kan plaatsvinden tussen 9:00 en 18:00 uur. Het pakje moet dan wel door de brievenbus passen (Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm, Gewicht: maximaal 2 kg), maar u hoeft niet thuis te zijn om het pakje in ontvangst te nemen. Let op! Brievenbuspakje is niet verzekerd. Wij versturen producten alleen door de brievenbus als de waarde van een product onder de €35,00 is.

Ophalen bij House of Harmony € 0,00
U kunt uw bestelling zelf ophalen in Aarle-Rixtel. Afhalen is mogelijk op afspraak. 

Pakketpost (NL) – Bezorgd thuis of op het werk.
Pakketpost binnen Nederland. Uw pakket is wederom voorzien van track & Trace code en wordt doorgaans eveneens binnen één werkdag in Nederland bezorgd, ook op zaterdag. Pakketpost is verzekerd tot maximaal €100,00

Kosten pakket bij een gewicht van 2-10 kg: € 6,95

Kosten pakket bij een gewicht van 10-23 kg: € 13,00

Bezorgen in Europa

Momenteel verzenden wij (nog) niet binnen Europa. Mocht u toch iets willen bestellen, bijvoorbeeld vanuit België, willen we u verzoeken ons een mailtje te sturen met daarin de gewenste producten die u wilt kopen en uw adres. Vervolgens spreken wij met u de bezorgkosten af. Dit kan namelijk verschillen per zone. Een verzekerd pakket naar België kost €9,30 bij een gewicht van onder de 23kg. Zo verhogen wij de kans op juiste bezorging. Bij vragen of bestellen, mail: info@houseofharmony.info

RETOURNEREN

Niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dat is vervelend om te horen, wij doen daar graag iets aan! House of Harmony streeft ernaar een goede service voor haar klanten, producten en verzending te bieden. Volg onderstaand stappenplan voor een soepele afhandeling. 

Stap 1 | Melding.
Binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop kun je een retourmelding doen. Stuur hiervoor een email met daarin de informatie over de artikelen die je wil retourneren, de reden en het ordernummer waarop je de aankoop hebt gedaan naar info@houseofharmony.info  . U kunt ook hierbij het Europees Formulier voor Herroeping toevoegen, maar dat is niet verplicht.

Stap 2 | Retour sturen.
Nadat je ons gemeld hebt dat je iets wil retourneren volgens bovenstaande stap, heb je nogmaals 14 dagen om de goederen daadwerkelijk retour te sturen. Stuur de aankopen in een voldoende gefrankeerde en beschermende verpakking naar het volgende adres. 

House of Harmony

o.v.v. Retourzending

Asdonkseweg 1

5735 SP Aarle-Rixtel

Let op! De kosten en het risico van het retour verzenden van de producten komen geheel voor rekening van de consument of klant indien er sprake is van een deel annulering. Je moet kunnen aantonen wanneer je de retour zending hebt verzonden, bewaar je verzendbewijs daarom altijd goed.

Stap 3 | Uw geld terug.
Het door jou retour gestuurde product dient ongebruikt, compleet, onbeschadigd en bij voorkeur in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd aan ons verzonden te zijn. Indien een product zichtbaar gebruikt is of niet meer als nieuw of tweedehands verkocht kan worden behouden wij ons het recht voor om een waardevermindering tot 80% van de productprijs in rekening te brengen. Hierover nemen wij altijd eerst contact met je op. In alle andere gevallen ontvang je het aankoopbedrag en eventueel betaalde verzendkosten van ons aan jou retour. Je dient zelf de verzendkosten van het retourneren te betalen. 

Heb je vragen over verzenden of retourneren. Neem dan contact met ons op via het algemene contactformulier op de contactpagina.

Winkelwagen
Scroll naar boven