We zijn allemaal verbonden met een innerlijke bron van wijsheid. We hebben allemaal spirits om ons heen die ons inzichten, handvaten, helderheid, bevestigingen en heling willen geven. Soms is het echter lastig om zelf het contact te maken omdat er allerlei ruis tussen de verbinding kan staan. In dit geval is het fijn om voor een Reading te gaan. Ik kan je helpen om jezelf of een situatie beter te begrijpen.

Mijn talent is om jou inzichten te geven, objectief te zijn en je dieper (terug) in verbinding te zetten. Ik vorm als het ware de brug. Fungeer als kanaal. Heb je vragen over een situatie, een relatie, een blokkade of een bepaald gevoel waar jij bijvoorbeeld je vinger niet op kunt leggen? Of wil jij jezelf beter leren kennen? Sta jij op een crossroad en weet jij niet welke kant op te gaan? Wil jij bepaalde situaties vanuit een andere perspectief bekijken en belichten? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres.

Buiten dat ik je dingen aanreik en meeneem, moet je vervolgens nog wel zelf ook aan het werk. Weet dat de reis die je maakt, net zo belangrijk is als de bestemming!

Alexandra

OVER MIJ

Van jongs af aan ben ik gevoelig afgestemd geweest op hoe het met mensen gaat en wilde ik graag helpen. Mijn heldervoelendheid, helderwetendheid en inmiddels verworven helderhorendheid helpen mij om er voor een ander te kunnen zijn. Hiermee bedoel ik de dingen die ik ineens voel, weet of simpelweg “hoor”, aangereikt door Spirit of mijn hogere zelf. Tijdens mijn readingen laat ik me leiden door zowel de Tarot & Orakelkaarten met hun eigen ‘overall’ duiding, en maak ik gebruik van deze persoonlijke gaven.

KOSTEN

Voor een ‘in-dept’ reading ben je al gauw een uur of soms zelfs langer met elkaar in gesprek. Ik vraag hier een vergoeding voor van € 44,-.

Ik kijk er naar uit om er even met alle aandacht voor jou te zijn.

liefs,
Alexandra

Winkelwagen
Scroll naar boven