Over ons

De afgelopen jaren hebben wij, Alexandra en Hans, beiden aan den lijve kunnen ervaren hoe lichaam, geest, gezondheid en algeheel welbevinden met elkaar samenhangen. Aan de hand van studies, jarenlange werkervaring en persoonlijke omstandigheden vielen veel dingen ineens op hun plek voor wat betreft hun onderlinge relatie en maakten we een groei door die zeer verrijkend was. Dit zowel op lichamelijk, mentaal en emotioneel gebied en last but not least, spiritueel.

Deze verrijkende kennis en levenservaring willen wij graag met iedereen gaan delen, uit liefde. Ook zouden we graag hetgeen we nu zelf belichamen aan rust, warmte en inzichten, inzetten om een ander mee aan te raken, te helpen, helen en zodoende te liften.

Alexandra

Hans

Onze ultieme wens

Is een groot huis (op locatie) opzetten waar van alles te krijgen en te ervaren is dat bijdraagt aan de gezondheid van mensen en het je prettig(er) en in balans voelen en kunnen houden. Ook een plek waar men de relatie met zichzelf kan verdiepen en de onderlinge relatie met anderen en de natuur. Dit alles middels het aanbod van onze eerder genoemde activiteiten, aangevuld met boeiende lezingen en terugkerende activiteiten zoals yoga, meditatie, een gezellig festival en wie weet wat nog allemaal meer! Het huis zien we daarbij graag gevestigd op een prettige en mooie locatie in de natuur die het geheel ondersteunt en versterkt omdat deze als vanzelf harmonie met zich meebrengt.

We zouden daarnaast ook gewoon graag een liefdevol (t)huis vertegenwoordigen, een laagdrempelige ontmoetingsplek zijn, om heen te kunnen gaan voor een warm luisterend oor, een lekker kopje thee of gezonde lunch en verbindende samenkomsten met muziek en zittend rondom een fijn kampvuur.

House of Harmony zal daarbij weliswaar opgestart en geleid worden door Hans en Alexandra, als initiatiefnemers en “vader en moeder” van het huis, maar daarnaast gaan bestaan uit een geweldig team van deskundigen. Allen werkend vanuit hun hart, met passie, in hun eigen specialisatie of bekwaamheid.

Winkelwagen
Scroll naar boven