Begeleiding & Heling

Heb jij (of misschien je kind/partner) klachten die je weleens door een andere bril zou willen laten bekijken? Of spelen er gevoelens waar jij, hij of zij maar niet van loskomt of doorheen beweegt?

Wij van House of Harmony helpen dan graag. Er valt door ons veel te vertellen over de plek waar klachten ontstaan. Vaak hangen fysieke klachten ook samen met onbewuste en/of onverwerkte gevoelens.

We trachten samen met jou (of hem/haar) duidelijk te krijgen waar bijvoorbeeld de hoofdpijn, huid- of buikklachten vandaan komen of waar jij (of je kind/partner) daadwerkelijk (mogelijk onbewust) mee zit. We bieden ook hulp bij gevoelens van stress, angst(en), verdriet, (emotionele) overbelasting of prikkelgevoeligheid, een gespannen gevoel of leegte in het algemeen.

Dit alles doen we via de weg van hartsbewustzijn: “wat voel je” in plaats van “wat denk je”. We reiken je vervolgens verdiepte inzichten aan, kunnen je tips geven om bewuster of gezonder te leven, andere keuzes te maken en kunnen heling op het diepste (ziels)niveau bieden.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je kunt bij ons een afspraak maken voor een:

  • Intake-gesprek / Gespreksconsult
  • Coachingssessie – Dit kan zowel ´binnen´, maar ook in de natuur, al wandelend of gewoon zittend.
  • Helingsessie – Op de behandeltafel, afgestemd op wat er nodig is en zich aandient. 
    • Ontspannen en (leren) doorvoelen  d.m.v. begeleide bodyscan en/of massage.
    • Energetische Heling op zielsniveau d.m.v. het werken met Sacred Divine Energy. Wat merk jij daarvan? Een bijzonder warme aanraking met een hoge trilling waardoor bijzondere ontspanning optreedt en blokkades worden uitgenodigd om in beweging te komen.
    • Bewust(er) Ademhalen
  •  Een combinatie op 1 dag of afwisseling van beiden,….

Voor een intakegesprek ter kennismaking en 1e oriëntatie a 30 minuten vragen we € 33,-

Wens je meteen een langere afspraak om direct in te kunnen gaan op wat er speelt, dan kun je kiezen uit een afspraak van een uur a € 55,- of eentje van 1,5 uur a € 77,-

In overleg kunnen we ook samen bepalen wat goed voelt en wijs is om in te plannen. Je kunt contact met ons opnemen door op 1 van onderstaande buttons te klikken.

OVER ONS

Onze achtergrond qua kennis en ervaring is heel breed. Deze is opgedaan aan de hand van opleidingen, het hebben van een gezondheidspraktijk en gebeurtenissen in ons eigen leven. Bij ons komen vele werelden samen:  De reguliere, Westerse kijk en leer, alsmede de alternatieve, Oosterse. Maar ook de Hemelse frequenties in combinatie met de dagelijkse, Aardse realiteit. We werken vanuit een Holistische benadering wat inhoudt dat lichaam en geest, je denken en voelen, maar ook je leefstijl, omgeving of omstandigheden een rol spelen in hoe het met je gaat. Verder vormt de natuur voor ons een belangrijke inspiratiebron. Hierover kun je meer lezen via deze link: DE NATUUR 

De afgelopen jaren zijn er voor ons zelf ook veel dingen op hun plek gevallen voor wat betreft diepere oorzaak  en onderlinge relatie en maakten we een groei door die zeer verrijkend was. En die gunnen wij echt iedereen! Groei op zowel lichamelijk, mentaal  en emotioneel gebied, en last but not least, ook spiritueel.