Begeleiding & Heling

✓ Heb je behoefte om dieper te ontspannen? Weer thuis te komen in jezelf? Je lijf te voelen en jouw eigen bedding te ervaren?

✓ Spelen er gevoelens in je waar je maar niet van loskomt of raad mee weet?

✓ Heb je te maken met een situatie of gevoel waar je dieper op in wil kijken in een veilige en liefdevolle setting?

✓ Of heb je fysieke klachten?

Veel klachten zijn te herleiden naar een oorspronkelijke oorzaak en kunnen aan de wortel worden aangepakt in plaats van (slechts) symptomatisch bestreden. We wijzen je graag op de bron van dingen en de mogelijke weg naar herstel.

We bieden je een luisterend oor en een fijn moment van warmte en pure aandacht. Met ruimte om te verkennen en begeleiden wat er in jou leeft en speelt. En daar haken wij vervolgens op in.

Na een oriënterend voorgesprek, wordt er doorgaans door mensen plaatsgenomen op de massagetafel en starten we meestal met massage van de rug om je te laten zakken in je lijf. Te vertragen in je hoofd. En terwijl jij je middels onze begeleiding dieper met jezelf verbindt, voelen wij met je mee, nodigen verder uit en reiken naar je uit met onze helende handen. Soms gebeurt dit alles in stilte, dan weer met verdiepende vragen of muziek.

Mensen gaan anders de deur uit dan ze zijn
binnen gekomen. Dat durven we te zeggen uit ervaring. Je kunt bij ons rekenen op vernieuwde inzichten & diepgaande(re) heling.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor een losse healing & begeleidingsessie a 1 uur vragen wij € 55,-

Een langere sessie a 1,5 uur kost € 77,-

Kom je graag vaker terug voor een herstel & re-balancing massage, eens in de zoveel weken, dan zijn er vervolg-sessies a 45 minuten te reserveren. Hiervoor vragen wij € 44,00.

We kunnen ook samen bepalen wat wijs is om in te plannen al naar gelang er speelt.

Je kunt contact met ons opnemen door op onderstaande knop te klikken. Ook bij vragen.

Winkelwagen
Scroll naar boven