Ontzuren met Alka

Onze moderne leefwijze veroorzaakt een hoge zuurbelasting in ons lichaam. Verzurende voedingsmiddelen & dranken, emoties, stress, te weinig slaap, straling van wifi, mobiele telefoons en medicijnen zijn hier onder andere debet aan. Een overschot aan zure afvalstoffen kan het functioneren van ons lichaam dusdanig beïnvloeden dat je er klachten als vermoeidheid of pijn in gewrichten of het hoofd van kunt krijgen, maar op termijn vormen vaste zuren, uit nood opgeslagen en vastgezet in onze weefsels en rondom organen, zelfs een voedingsbodem voor vele aandoeningen.

Het is wijs om deze zuren tijdig weer los te weken en af te voeren door de benodigdheden daarvoor aan te reiken aan je systeem. De producten van Alka zijn daar speciaal voor gemaakt en zijn afzonderlijk te gebruiken, maar ook fijn te combineren.

Je zal merken dat na een wat langer gebruik, of het volgen van de 30-daagse kuur, ook je hoofd helderder zal voelen en je huid er frisser uit gaat zien. Het is met recht “Jonger door ontzuren”.

Wil je nog meer weten over verzuring, zoals wat je er qua leefstijl ook preventief aan kunt doen? Of ontvang je graag persoonlijk advies. Neem dan gewoon even contact met ons op of download de uitgebreidere informatie. We zijn ervaren gezondheidsprofessionals die je graag verder op weg helpen naar een gezonder en fijner leven.

Winkelwagen
Scroll naar boven