Tibetaanse Donuthanger + ketting

Vanaf 24,95

Tibetaans Turkoois Donuthanger + ketting

Authentieke Talisman met unieke uitstraling & werking

Deze echt oud Tibetaanse donuthangers vormen een authentieke talisman waarvan er geen tweede te vinden is. Ze zijn verkregen als bodemvondsten en zijn vele eeuwen oud.

Het is een veelgebruikte steen door Indianenstammen om negativiteit te weren en de drager bovennatuurlijke krachten te geven.

Tibetaans Turkoois heeft in de basis eenzelfde samenstelling als andere turkooizen die in de wereld worden gevonden, maar dan met wat extra’s. In Tibet komen andere mineralen voor dan elders, waardoor er heel specifieke samenstellingen ontstaan. De verschillende mineralen hebben ieder hun unieke uitwerking, maar zeker ook een unieke uitstraling daardoor.

Bij aankoop ontvang je een donuthanger op basis van de doorsnede die je verkiest, met een mooie, bijpassende lederen koordketting welke je op jouw nekomvang kunt aanpassen.

Tip: wij hebben ook een bijzondere collectie aan handgeslepen armbanden in turkoois in huis, met of zonder tussenbedel en in verschillende maten, die tezamen een mooi geheel vormen! Deze staan (nog) niet online, maar kunnen wel mee opgestuurd worden en betaald worden via een los betaalverzoekje. Neem bij interesse even contact met ons op! Dan sturen we je er ook eerst een foto van.

Edelstenen & Mineralen

Kleur

, ,

Chakra

,

Sterrenbeeld

Meridianen & Organen

, ,

Vorm
Maat

,

Winkelwagen
Scroll naar boven